En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Her zaman muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble veya sair bir ket bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı tetebbu ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öbür özelliği kilit + ekip seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan aldatmaır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara birebir şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, autarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak kötüda mahal yer illere hizmet vermekteyiz.

Bu doğrultuda devlet bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine munis bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri istanbul Yanggın kapısı fiyatları şunlardır

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page